• Cosul dvs este gol
    • ro
    • en
Categorie produse
Oferta speciala!
Producatori
Trek'n Eat Snugpak Sceye Mica Tamrac Nightsearcer Fujinon Tanos Nite Bates Parat Dorcy Trangia Orikaso Cutiuta outdoor cu condimente Optimus MET-Rx ATN Monkking Gastroback Docter Kahles Arena Industries Peltor Katadyn Lanterna Maglite RAP4 Yukon Accuracy International Nikon Underwater Kinetics Cyalume Ameriglo Nextorch Rudy Project Truglo Sports Match U.K. Suunto Nalgene Vibram Commando Industries Woolrich Argus DuPont Nomex Temco Ultralife Mica i.safe MOBILE Bren-tronics

Din oferta noastra

Teaca din zytel pentru cutit Fallkniven F1

  • »Producator - Fallkniven

Pret: 0

Detalii

Toc pentru briceag Tekut

  • »Lungime totala - 10 cm
  • »Producator - Tekut
  • »Latime - 3 cm

Pret: 9.6 RON

Detalii

Cold Steel

Link catre pagina produselor  click aici

 

Cold Steel Incorporated  a luat fiinta in anul 1980 si este o companie dedicata fabricarii celor mai puternice si ascutite cutite din lume. De-a lungul ultimelor trei decenii, Cold Steel a fost lider in ceea ce priveste inovatiile care au ajutat la definirea industriei de fabricare a cutitelor ca un intreg. Realizarile treptate, care includ introducerea manerelor Kraton® cu striatii si a stilului lamelor cu varf tanto, au plecat de la trasaturi curios de interesante, pentru a deveni  marci industriale sofisticate  si de calitate, larg raspandite.  O alta granita a fost depasita odata cu introducerea noii lame San Mai III®  si a mecanismului de blocare Tri-Ad™ Lock pentru bricege. De exemplu, sistemul de blocare Tri-Ad™ Lock nu a fost niciodata egalat de niciunul dintre competitorii Cold Steel si nimic din ceea ce acestia au produs nu s-a dovedit mai performant decat produsele Cold Steel. Desigur, Cold Steel va privi intotdeauna spre viitor, luptandu-se in mod continuu pentru a fabrica cele mai ascutite si puternice cutite din lume. Acel scop, oricat de evaziv si de dificil de realizat ar fi, a ramas acelasi pentru ultimii treizeci de ani.  

Sunt modele de cutite Cold Steel care, de-a lungul timpului s-au dovedit adevarate vedete  ale cinematografiei, de vreme ce au fost alese sa faca parte din echipa de distributie a catorva filme foarte apreciate din punct de vedere cinematografic. Briceagul X2 VOYAGER si-a facut aparitia in 3000 Miles to Graceland alaturi de Kurt Russell, Christian Slater si Kevin Costner,  Defender I in Platoon (1986) alaturi de Charlie Sheen, Willem Dafoe si Tom Berenger, iar patru ani mai tarziu in Total Recall (1990) alaturi de Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone, Safe Keeper I apare in Face/Off (1997) alaturi de Nicolas Cage, Joan Allen si John Travolta,  The Black Sable  in Prom Night (2008) alaturi de Brittany Snow si Johnathon Schaech,  Magnum Tanto II  in Black Rain (1989) alaturi de Michael Douglas, Ken Takakura, Andy Garcia, Kate Capshawsi trei ani mai tarziuin Universal Soldier (1992) alaturi de Jean-Claude Van Damme si Dolph Lundgren.

Produsele Cold Steel sunt folosite zilnic de vanatori, de cei care iubesc activitatile in aer liber, de fortele de ordine, de personalul militar, de specialistii in arte martiale, dar si de publicul larg.

 

Meniu:

Preturile sunt aduse la zi, conform cursului valutar BNR Link catre ANPC users online