• Cosul dvs este gol
    • ro
    • en
Categorie produse
Oferta speciala!
Producatori
Trek'n Eat Snugpak Sceye Mica Tamrac Nightsearcer Fujinon Tanos Nite Bates Parat Dorcy Trangia Orikaso Cutiuta outdoor cu condimente Optimus MET-Rx ATN Monkking Gastroback Docter Kahles Arena Industries Peltor Katadyn Lanterna Maglite RAP4 Yukon Accuracy International Nikon Underwater Kinetics Cyalume Ameriglo Nextorch Rudy Project Truglo Sports Match U.K. Suunto Nalgene Vibram Commando Industries Woolrich Argus DuPont Nomex Temco Ultralife Mica i.safe MOBILE Bren-tronics

Din oferta noastra

Briceag tactic Darkops SUA Stratofighter 26 cm, lama 11 cm

  • »SKU - str1
  • »Model - BR53180871
  • »Producator - Dark Ops

Pret: 241.932 RON

Detalii

Teaca piele pentru cutit Fallkniven S1

  • »SKU - S1el
  • »Model - TE30080488
  • »Producator - Fallkniven

Pret: 226.8 SEK

Detalii

Fallkniven

Link catre pagina produselor  click aici

Fällkniven este lider specialist in cutite in Scandinavia din 1984. Este o firma de familie, cu radacinile adanc infipte in solul din Norrbotten, Suedia. Fiind o familie de vanatori si pescari de decenii, cei din familia  Fällkniven stiu din propria experienta cum ar trebui sa fie un cutit. Firma s-a deschis usile in 1984 si azi este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai mari specialist in materie de cutite din Suedia. Au inceput sa fabrice  propriile lor cutite in 1987, iar azi aceasta este principal activitate la Fällkniven AB. Au capatat experienta de-a lungul anilor datorita contactului direct cu clientii cat si cu fabricantii. Aceste cunostinte sunt astazi folosite pentru a realize cele mai specializate cutite din lume. Datorita acestui lucru, cei de la Fällkniven sunt astazi furnizori pentru Maiestatea Sa Regele Suediei.

Cutitele Fällkniven sunt sigure, confortabile, ascutite si puternice, calitati pe care iti doresti sa le aiba un cutit bun. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care cutitele Fällkniven sunt asa de cunoscute in toata lumea. Ele au un design care le face sa indeplineasca caracteristicile cutitelor standard, folosite in conditii normale, dar pot face fata mai mult decat cerintelor normale de utilizare zilnica daca suntem brusc nevoiti sa ne bazam pe forta, retentia lamei si pe designul cutitului. Aceste cutite sunt rezultatul unei combinatii superoptimizate intre  otelul  de inalta calitate VG 10 si un design ergomonic, desavarsit din punct de vedere  tehnic, menit pentru un anumit scop.

In ceea ce priveste siguranta, pentru cutitele Fällkniven testul calitatii este facut la Universitatea Tehnologica Lulea, pentru a sti cum rezista acestea.  Cei de la Fällkniven indraznesc sa afirme ca, cutitele pe care ei le fabrica sunt cele mai puternice cutite din otel inoxidabil  fabricate in serie, din lume.

Meniu:

Preturile sunt aduse la zi, conform cursului valutar BNR Link catre ANPC users online