• Cosul dvs este gol
  • ro
  • en
Categorie produse
Oferta speciala!
Producatori
Trek'n Eat Snugpak Sceye Mica Tamrac Nightsearcer Fujinon Tanos Nite Bates Parat Dorcy Trangia Orikaso Cutiuta outdoor cu condimente Optimus MET-Rx ATN Monkking Gastroback Docter Kahles Arena Industries Peltor Katadyn Lanterna Maglite RAP4 Yukon Accuracy International Nikon Underwater Kinetics Cyalume Ameriglo Nextorch Rudy Project Truglo Sports Match U.K. Suunto Nalgene Vibram Commando Industries Woolrich Argus DuPont Nomex Temco Ultralife Mica i.safe MOBILE Bren-tronics

Din oferta noastra

Palarie desert/safari crem (marimea 60) Columbia

 • »SKU - psc60
 • » Culoare - crem
 • » Material - microfibra
 • »Categorie - Haine
 • »Marime - 60
 • »Greutate - 62g

Pret: 0

Detalii

TOPOR ZBIROVIA 1250 CEHIA

 • »SKU - TOP1250
 • »Domeniul de activitate - Sport Outdoor
 • »Dom - Sport Outdoor
 • »Domain - Sport Outdoor
 • »Producator - ZBIROVIA
 • »Lungime - 65cm
 • »Greutate - 1250g

Pret: 0

Detalii

Snugpak

Link catre pagina produselor  click aici

 

 

Snugpak ® a comercializat pentru mai bine de treizeci de ani produsul original. La sfarsitul anilor 1970, un scafandru (care facea lucrari de reparatii cu risc ridicat pe platformele petroliere) a vazut o lipsa de pe piata a produselor stil american folosite pentru incalzirea corpului pe care le vazuse purtate de muncitorii americani la munca. Pentru ca nu a fost posibil sa cumpere de undeva din Marea Britanie astfel de produse, a inceput sa lucreze la design, facand modele pe masa sa din bucatarie si a invatat sa coase. In weekend-urile sale libere isi vindea produsele  pe pietele locale in timp ce ipoteca si-o platea c u ceea ce obtinea de pe urma slujbei zilnice. Deoarece cererea a crescut, a inceput sa angajeze personal care sa coase si a inchiriat spatiu micin oras, a inceput sa faca publicitate produselor sale la nivel national la toate expozitiile special organizate pentru  articole outdoor, de aceasta data gama de produse s-a extins la haine si era pe punctul de a progresa spre sacii de dormit de marimea unui pachet care au adus celebritate companiei.

Avand deja in spate un fond tehnic, nu a durat mult pana ce acesta a abordat un inginer local pentru a produce cu ajutorul unei masinarii automatizate, in scopul reducerii costurilor si a economisirii timpului. Procedand astfel, a adus industria la un nou nivel de automatizare. Aceste tehnici unice i-au permis sa-si expuna intr-un mod competitiv ideile cu privire la sacii de dormit usori si care pot ajunge la  marimea unui pachet, pe o piata obisnuita sa cumpere articole supradimensionate. Seria  de saci de dormit izolati termic Softie, a fost lansata la inceputul anilor 1980 si acestia puteau fi deosebiti de orice alt sac de dormit sintetic de pe piata. Fiind acum ferm stabilit pe piata de produse de camping si outdoor au inceput sa se imprastie zvonuri si in randurile cadrelor militare  despre performanta superioara a sacilor de dormit si a articolelor de imbracaminte izolata termic Snugpak, si nu a mai durat mult pana ce  variantele verde-olive ale produselor sa fie disponibile peste tot.  Versiuni ale produselor Snugpak Softie® au fost folosite in fiecare conflict, incepand de la razboiul Falkland, de toate fortele militare de pe glob, inclusiv de cele din SUA,  Australia si Europa.Intorcandu-se la origini, in 1990  Snugpak® a creat un costum de scafandru izolat termic, umplut cu material sintetic (pentru o alta companie britanica, Weezle™ care a continuat sa arate ca impreuna cu sacii de dormit si cu jachetele, produsele izolate termic vor continua inca sa protejeze utilizatorulchiar si daca, in mod accidental, acestea se uda. Acest produs a ajuns sa castige premiul pentru Produsul Mileniului datorita designului sau.Anii 2000 au fost martorii dezvoltarii companiei de la o companie producatoare puternica din Marea Britanie la un brand recunoscut din punct de vedere international, de doua ori castigator al premiului Queens pentru intreprindere la Targul International. Anul 2006 a fost martorul pensionarii fondatorului dar fiind ca de obicei o companie cu directori pe termen lung, acestia vor transmite  mai departe mostenirea si devotamentul pentru ca produsele  fabricate sa fie in continuare disponibile pe piata.

Sacii de dormit de la Snugpak® au fost testati de universitati si institutii specializate pe astfel de teste din Marea Britanie si din Europa, in conformitate cu procedurile cerute de Grupul European pentru Activitati Outdoor(the European OutdoorGroup) si de EN 13537. 

            Cei de la Snugpak® sunt foarte mandri ca pot afirma faptul ca sunt unul dintre putinii producatori de saci de dormit si de haine isolate termic de calitate nu doar din Marea Britanie, dar si din Europa.Snugpak®se bucura de o forta de munca dedicata, in fabrica West Yorkshire din nordul Angliei, care este antrenata pentru a folosi mecanisme de cea mai inalta performanta si pentru a cunoaste tehnicile de cusut traditionale pentru a putea da viata ideilor noi.

 

Meniu:

Preturile sunt aduse la zi, conform cursului valutar BNR Link catre ANPC users online